Titel : Xeno Hunters - Tag em' and bag em'
Regelsæt : Xeno Hunters Beta
Forventet spilletid : 2 timer
BeskrivelseEr du klar til at jage intergalaktisk storvildt på mystiske fremmede planeter?
Du er en Huntsmaster

Du har samlet et crew af frygtløse desperados, der er villige til at kaste sig ind i kampen om de mest eksotiske trofæer, bedste kæledyr og mest dyrebare kuriosa. Og det er med næb og klør. I er taget til en mystisk jungleplanet, for at se hvad der gemmer sig af hæder og penge. MEN - I er ikke de eneste der er ankommet - ovre i brynet, dukker endnu et Hunting Party op.

Xeno Hunters, er et spil om at gå på opdagelse og gribe chancen. Hvert spil har 6 Points of Interests, der hvert udløser et af de 16 objective og eventkort. Derfor er 2 spil ikke ens, men består af tilfældigt genererede scenarios og man skal hele tiden tilpasse sin strategi. Nå ja, og så vælter det forresten ind fra højre og venstre, med farlige monstre der enten traver deres egen vegne, eller går efter at spise dig og dine folk. Heldigvis giver det point at "bagge dem" - men først skal du "tagge dem". Der spilles om at tjene flest credits, hvilket er spillets victory points. Det giver aldrig point at tage modstanderen ud - men færre modstandere, giver flere muligheder.

Xeno Hunters er et rules light system af egen produktion. Det er gennemtestet og fremstår klar til åben betatest til connen. Glæder mig til at vise jer spillet.
Fremviser :  Troels Hansen