Titel : TNT: Nuka Cola Factory - demospil
Regelsæt : This Is Not A Test
Forventet spilletid : 3 timer
BeskrivelseIntroduktion / demospil til This Is Not A test - post apokalyptisk skirmish spil
TNT er et skirmish spil sat i et post apokalyptisk setting. Regelbogen og udvidelsernes kunst er tydeligt inspireret af 50'erne ideer om fremtiden - fuldstændig som vi kender stilen fra Fallout spillene.

Systemet er 'miniature agnostic' og reglerne giver mulighed for nærmest alt udstyr eller mutationer du kan finde til dine modeller.

Regler:TNT spilles med d10'ere. Man ruller terninger og lægger sin figurs relevante evne til. Hvad gør det nemt? Man ruller altid imod sin modstander eller efter at rulle over en 10'er.

Særligt sejt: Aktiveringssytemet. I TNT skal alle modeller tage en test når de aktiveres. Testen afgør om modellen må lave 1 eller 2 handlinger i sin tur. Samme test afgør om turen går videre til modstanderen eller om man må aktivere endnu en model. Det giver en sej oplevelse af kampens hede - og man skal hele tiden vurdere om planen holder.

Til Horisont: Søren Emil Bay vil introducere regler og køre et demospil i TNT. Deltagere kommer til at spille med små 3 modellers grupper. Der vil være peace keepers, scavengers, mutanter og raiders.

Og alle vil i Horisont introscenariet have samme mål:
Kom ind på den gamle Nuka Cola fabrik, skaf så meget kulsyreholdig drik som muligt. Virker det gamle tapperi? Er der noget i tankvognen? Kan vi banke nogle dåser ud af automaten?

Og er det en automatiseret autonom vagtrobot der patruljerer på fabrikken?

Se mere på: http://bloodbeard.blogspot.com/p/this-is-not-test.html
Fremviser :  Søren Bay