Titel : Oathmark: Bring and Battle
Regelsæt : Oathmark: Battles of the Lost Age
Forventet spilletid : 2-3 timer
BeskrivelseEt slag hvor alle kan bidrage med enheder
Oathmark: Batte of the Lost Age er et 'rank and file' figurspil, sat i en klassisk fantasy verden. I Oathmark grundbogen er der regler for utallige klassiske fantasy modeller og ingen hær har en fast liste. Som en del af spillet designer spillere deres eget kongerige og bestemmer derigennem hvilke racer og enheder der er i hæren.

I Oathmark er fodfolksregimenter altid mellem 5-20 modeller og kavaleri mellem 5-10 modeller. Enhederne har forskellige chancer for succes når de slås, men man ruller aldrig mere end terninger på en gang.

Oathmark: Battle of the Lost Age er et spil som er blevet til i samarbejde mellem Osprey Games og Northstar Military Figures. Osprey havde et ønske om en linje af klassiske fantasy soldater i regiment størrelse. Det kunne Northstar leverer med baggrund i deres Frostgrave modeller. Joseph McCollough (RoSD, Frostgrave) blev derefter hyret til at skrive et regelssytem.

Til Horisont står Torben bag et storslag hvor to hære af blandede enheder kæmper imod hinanden. Så har du et gammel regiment eller to af fantasy soldater? Så tag dem, slut dig til en hær og kæmpe for sejr.
Fremviser :  Torben Kastbjerg