Titel : Contact Front - Demospil
Regelsæt : Contact Front
Forventet spilletid : 60-90min
BeskrivelseModerne irregulær krigsførelse, i 20mm, i et fiktivt mellemøstlig land.
Contact Front, a modern warfare ruleset, er skrevet af briten Carl Titterington og er rammen for at spille nyere tids væbnede konflikter. Regelbogen tager udgangspunkt i den tidlige del af Afghanistan konflikten, men spillet er ikke låst til denne konflikt. Der er planlagt flere udvidelser og det næste på trapperne er Special Forces udvidelsen.

I CF træder man ind i rollen som enten delingsfører eller oprørsleder, for de styrker der deltager i den konflikt ens kampagne foregår i.

Der er flere ting der gør at CF skiller sig ud fra andre spil. Bla. er måden det håndterer døde og sårede på ret unik og det er konstant en faktor man skal forholde sig til. I CF "køber" man ikke sin enhed, den er givet på forhånd, baseret på historisk korrekte enheds sammensætninger. Det der dog varierer fra spil til spil er de støtte muligheder man har. CF anvender også skjulte objectives, så det eneste du ved om fjenden er hans grundlæggende enheder og hvad hans overordnede mission er.
Trods dette er CF nemt og intuitivt at lære, så det er dine taktikker og forståelsen for dine enheder der vinder dig spillet.

Demo spillene vil tage udgangs punkt i grundreglerne, med et twist af Special Forces.

Du vil som spiller, til demo spillene, enten tage rollen som delingsfører for en enhed fra APEX (Private Military Contracters) eller som lokal leder for en IBS (Islamic Brotherhood of Sandalistan) gruppe. Hvordan du løser din mission er op til dig (og terningerne)...

Alt du skal bruge finder du ved bordet.
Fremviser :  Martin Justesen